watermark logo

12 Views· 03/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 3 Episodi 24


Filma
3,031 Subscribers

⁣Të tronditur nga vdekja e dikujt, Chloe, Lucifer dhe pjesa tjetër e ekipit punojnë së bashku për të hetuar dhe për të mposhtur vrasësin. Maze vendos të ndreqë një miqësi të prishur dhe Chloe më në fund sheh të vërtetën.

Show more


0 Comments