This video is no longer available

6 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 17


⁣Majkëll Skofilld dhe Sara Tankredi nuk mundën që të merrnin atë që i kishte lënë babai i Sarës në klubin e purove "Corona de Oro" në Çikago, ku siguria ishte gati për ta. Ata i kërkojnë ndihmë një anëtari të klubit, Henri Poup.

Show more


0 Comments