This video is no longer available

9 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 1


⁣Majkëlli burgoset përsëri, por tani në Sona, Panama, bashkë me Mahonen dhe Belikun. Burgu drejtohet kryesisht nga të burgosurit, ku komandanti i burgut, Luçero, ndihet i kërcënuar nga "fama" e Skofildit. Linkolni mundohet ta transferojë Majkëllin ligjërisht dhe merr një telefonatë nga një i afërm. Të dy marrin të njëjtin mesazh, në rrugë të ndryshme, me sa duket nga organizata e Bill Kimit.

Show more


0 Comments