watermark logo

24 Views· 24/11/22· Film & Animation

Cadaver Filma me titra shqip


Filma
3,054 Subscribers

⁣Një vrasje e profilit të lartë i huton policët kur një i burgosur i burgut merr përgjegjësinë dhe premton se ka kryer shumë vrasje. A do ta zgjidhë këtë mister kirurgia e policisë Bhadra?

Show more


0 Comments