watermark logo

14 Views· 02/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 3 Episodi 1


Filma
3,042 Subscribers

⁣Pasi zgjohet në shkretëtirë me krahët e tij, Lucifer dhe Chloe përpiqen të zbulojnë çfarë i ka ndodhur atij. Togeri i ri Marcus Pierce nuk pëlqehet për shkak të sjelljes së tij. Lucifer përfshihet në një situatë të vështirë.

Show more


1 Comments

avjon2022

2 years ago
greate
0 0 Reply
Show more