This video is no longer available

4 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 2


⁣Pasi Majkëlli merr lajme të këqija nga Linku, ai vihet në lëvizje për të gjetur një të burgosur të quajtur Xhejms Uistler, i cili mban çelësin e lirisë së tij. Është më e lehtë për t'u thënw se për t'u bërë: Xhejms Uistler fshihet në Sona sepse ka një çmim për kokën e tij, dhe Leçero nuk do ta ndihmojë Majkëllin për ta gjetur. Nga ana tjetër, edhe Mahone, edhe Belik duan ta gjejnë Uistlerin. Ndërkohë, Ti-Beg nuk do lejojë një poshtërim të vogël ta ndalojë të bëhet palë me Leçeron.

Show more


0 Comments