This video is no longer available

6 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 8


⁣Linkolni i thotë Majkëllit se kanë edhe 4 ditë kohë për të shpëtuar Uistlerin, por Majkëlli është i mërzitur me vëllain e tij që e përdori. Greçen takohet me Gjeneralin dhe vendosin të përdorin fuqinë për të shpëtuar Uistlerin, më vonë ajo i kërkon Uistlerit të vrasë Majkëllin.

Show more


0 Comments