watermark logo

19 Views· 03/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 4 Episodi 4


Filma
3,054 Subscribers

⁣Pas shkëputies së Chloe dhe Lucifer, ata individualisht vihen për të zgjidhur një çështje që përfshin një varëse të vjedhur, dhe që mund të ketë një lidhje me një shkëndi të vjetër të Luciferit.

Show more


0 Comments