This video is no longer available

7 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 12


⁣Sukre, Majkëll, Link, dhe Aldo janë së bashku, me Mahon në gjurmët e tyre. Sara është me kokën e zhytur në vaskë ndërsa Kellerman përgatitet për zhdukjen e trupit të saj. Në Tribune, Kansas, detektivja Slater merr në pyetje Bellik.

Show more


0 Comments