This video is no longer available

21 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 3


⁣Majkëll dërgon Linkoln në shtëpinë e Nikas për të kuruar këmbën e tij të plagosur. Pastaj kthehet në vendin ku ai kishteparkuar dhe gjen se makina është sekuestruar. Ndërkohë agjenti Mahon merr çantën e Majkëllit bashkë me pasaportën e tij nga një endacak i cili theu dritaren e pasme të makinës së Majkëll për ta vjedhur.

Show more


0 Comments