watermark logo

55 Views· 02/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 3 Episodi 14


Filma
3,014 Subscribers

⁣Gjatë hetimit për vdekjen e një grabitësi diamantesh, Chloe dhe Luciferi përballen me një të dyshuar të pazakontë. Charlotte i bën Lindas një kërkesë e cila e nervozon.

Show more


0 Comments