This video is no longer available

16 Views· 21/12/22· Film & Animation

Power Book II: Ghost Sezoni 2 - Episodi 6


⁣Lorenzoja kthehet në shtëpi dhe nuk humb kohë për të vënë në jetë planin e tij, pavarësisht se në familjen e tij, jo të gjithë janë dakord me të. Kryefamiljari është i paqartë mbi dinamikën e familjes që u rrit pa të. Tariq përballet në gjyq me akuzat për vrasje të dyfishtë...

Show more


0 Comments