watermark logo

17 Views· 03/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 3 Episodi 23


Filma
3,031 Subscribers

⁣Kur Luciferi dhe Chloe hetojnë vdekjen e një gruaje, ata zbulojnë se mund të ndjekin të dyshuarin e gabuar. Charlotte rrezikon sigurinë e saj kur vendos të marrë gjërat në kontroll. Luciferi bën një rrëfim të madh, Chloe merr një telefonatë tragjike që ndryshon gjithçka.

Show more


0 Comments