watermark logo

20 Views· 03/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 3 Episodi 17


Filma
3,014 Subscribers

⁣Kur jeta e një këngëtareje vihet në rrezik, ekipi hidhet në botën e shfaqjeve të mëdha, ndjekësve të çmenduri dhe divave, duke bërë kështu që Luciferi të harxhojë paratë e tij. Ndërkohë, Charlotte përpiqet të ndihmojë Lindan dhe Mazen të rregullojnë marrëdhënien e tyre.

Show more


0 Comments