This video is no longer available

23 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 1 - Episodi 15


⁣Disa prova të reja dalin në dritë, gjë që ndihmon që ekzekutimi i Bëroujsit të shtyhet. Majkëlli vendos që mos të rrijë duarkryq dhe të gjejë një rrugëdalje tjetër. Por ky vendim do të rezultojë fatal për të.

Show more


0 Comments