This video is no longer available

10 Views· 01/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 1 - Episodi 5


⁣Majkelli do te beje te pamunduren te bllokoje transferimin, por do te jete shume e veshtire qe t'ia dale mbane. Veronika dhe Niku perpiqen te analizojne videon, por se shpejti disa prova do te zhduken. Realizimi i planit te Majkellit varet nga vendimi i drejtorit, i cili gjithashtu fsheh nje sekret.

Show more


0 Comments