watermark logo

16 Views· 02/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 3 Episodi 8


Filma
2,960 Subscribers

⁣Kur një vrasje lidhet me një aplikacion për takime me personat e famshëm, Lucifer dhe Chloe vënë në përdorim gjithçka që dinë për botën e mediave sociale në mënyrë që të zgjidhin çështjen. Ndërkohë, Amenadieli ndihmon Lindën të merret me vdekjen e ish-burrit të saj.

Show more


0 Comments