watermark logo

54 Views· 08/11/22· Film & Animation

Terrifier 2 (2022)


Filma
3,035 Subscribers

⁣Pasi ringjallet nga një entitet i keq, Arti Kloun-i kthehet në qytetin e trembur të Miles County, ku synon një vajzë adoleshente dhe vëllanë e saj më të vogël në natën e Hallouin-it.

Show more


0 Comments