This video is no longer available

14 Views· 28/12/22· Film & Animation

Wolf Warrior (2015)


⁣Një snajperist i forcave speciale me një shenjëtër të jashtëzakonshme, pasi vret vëllanë e një bosi të drogës dhe bashkohet me Luftëtarët Ujk, duhet të përballet me disa mercenarë të cilët i dërgon bosi i drogës për të marrë hakun e vëllait.

Show more


0 Comments