This video is no longer available

9 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 1


⁣Është mëngjesi i parë pas arratisjes së tyre nga Fox River, dhe të burgosurit shmangën kapjen nga Bellik duke e hedhur mbi një tren mallrash. Agjenti special i FBI-së Aleks Mahon është caktuar për rastin e tyre dhe nënjë konferencë për shtyp i bën thirrje publikut për ta dorëzuar "Tetëshen e Foks River"

Show more


0 Comments