watermark logo

14 Views· 24/08/23· Film & Animation

Mama Dhe Nëna - Episodi 2 (Me titra Shqip)


Mama Dhe Nëna


Vendosur në Turqinë e viteve 1970-të, Mama dhe Nëna tregon historinë e dy grave të reja, jetët e të cilave ndërthuren papritmas. Kaderi jeton në një fshat të vogël të Anadollit. Ajo nuk do gjë tjetër përveçse të jetojë e lumtur me Mustafan, por pas një aksidenti tragjik ajo mbetet e vetme në Stamboll. Zelihaja është një grua e mençur dhe e edukuar të cilën marrëdhënia e pasionante me aktivistin Murat e vë në rrezik dhe përfundimisht e lë të ve dhe shtatëzënë. Nëntë muaj më vonë rrugët e këtyre dy grave do të kryqëzohen.

Hazar Ergüçlü
Binnur Kaya
Okan Yalabık
Sinem Kobal
Nazan Kesal
Ulaş Tuna
Astepe Metin Akdülger

Show more


0 Comments