This video is no longer available

11 Views· 01/01/23· Film & Animation

Terminator 3: Rise of the Machines (2003)


⁣Arnold Schwarzenegger ne Rolin e nje ushtari Robot nga e ardhmja i cili udheton per ne toke. Misoni i tij te mbroje nje Djalosh 20 vjecar dhe gruan e tij nga nje robot super i avancuar qe eshte derguar per ta vrare.

Show more


1 Comments

InfiniteAnime

12 months ago
Wow
0 0 Reply
Show more