watermark logo

103 Views· 03/01/23· Film & Animation

Ngritja e Breshkave Adoleshente Ninxha dubluar ne shqip


Anime
224 Subscribers

⁣Ngritja e Breshkave Adoleshente Ninxha dubluar ne shqip


⁣Kur një specie e tmerrshme dhe misterioze vjen nga e ardhmja dhe kërcenon planetin tokë. Breshkat adoleshente me fuqitë e tyre ninxha detyrohen të ngrihen të luftojnë përsëri.

Show more


0 Comments