This video is no longer available

15 Views· 01/01/23· Film & Animation

Terminator 2: Judgment Day (1991)


⁣Cyborg i cili dikur u përpoq për të vrarë Sarah Connor është i vdekur, dhe një tjetër T-101 tani duhet të mbrojë djalin e saj adoleshent, Xhon Konorin, nga një Terminator edhe më i fuqishëm dhe i avancuar, T-1000.

Show more


1 Comments

InfiniteAnime

1 year ago
Wow
0 0 Reply
Show more