watermark logo

39 Views· 25/11/22· Film & Animation

The Family Me titra shqip


Filma
3,014 Subscribers

⁣Një familje e re, që jeton në izolim dhe e detyruar në punë të rënda nga frika e çnderimit të babait dhe nënës së tyre, lufton për t'u çliruar nga kulti i tyre fetar.

Show more


0 Comments