watermark logo

134 Views· 16/11/22· Film & Animation

Hotel Transilvania 3 (Hotel Transylvania 3) I dubluar në Shqip.


Anime
226 Subscribers

⁣Konti Drakula dhe kompania e tij marrin pjesë në një lundrim në det për përbindëshat që e dashurojnë detin. Por ata nuk e dinë që barka e tyre komandohet nga familja Van Helsing që përbuz përbindëshat. Si do ta shpëtojë familjen konti?

Show more


0 Comments