watermark logo

75 Views· 27/11/22· Film & Animation

Aladini dhe mbreti i hajdutëve (Aladdin and the King of Thieves) I dubluar në Shqip


Anime
224 Subscribers

⁣Mbreti i hajdutëve prish martesën e shumëpritur të Aladinit dhe Jasmine, duke kërkuar një orakull që do ta çojë atë drejt një thesari edhe më të madh. Identiteti i tij i vërtetë shkakton telashe për Aladinin.

Show more


0 Comments