watermark logo

45 Views· 12/03/23· Film & Animation

Soul (2020) Film me Titra Shqip


Filma
3,014 Subscribers

⁣Soul (2020) Film me Titra Shqip


⁣Një muzikant që ka humbur pasionin për profesionin e tij, pëson një aventurë të çuditshme para një momenti shumë të rëndësishëm në jetën e tij. E vetmja mënyrë për t'iu kthyer jetës normale, është që ai të kuptojë vlerën dhe qëllimin e saj.

Show more


1 Comments

Itachi

1 year ago
super
0 0 Reply
Show more