watermark logo

14 Views· 30/11/22· Film & Animation

The Last Manhunt (2022) Me titra shqip


Filma
2,968 Subscribers

⁣Në 1909 Uilli dhe e dashura e tij ,Karlota, arratisen së bashku pasi ai vret aksidentalisht babain e saj. Sherifi i zonës së bashku me dy të tjerë i ndjekin ata për të vendosur drejtësi për vrasjen.

Show more


0 Comments