watermark logo

81 Views· 26/11/22· Film & Animation

Coco Dubluar ne Shqip


Anime
225 Subscribers

⁣Pavarësisht ndalimit befasues të muzikës prej brezash të familjes së tij, Miguel ëndërron të bëhet një muzikant i arrirë si idhulli i tij, Ernesto de la Cruz. I dëshpëruar për të provuar talentin e tij, Miguel e gjen veten në Tokën mahnitëse dhe shumëngjyrëshe të të Vdekurve pas një zinxhiri misterioz ngjarjesh. Gjatë rrugës, ai takon mashtruesin simpatik Hector, dhe së bashku, ata nisen në një udhëtim të jashtëzakonshëm për të zhbllokuar historinë e vërtetë pas historisë së familjes së Miguelit.

Show more


0 Comments