watermark logo

29 Views· 24/11/22· Film & Animation

Carter film Me titra shqip


Filma
3,031 Subscribers

⁣I vendosur në një mision të rrezikshëm, pa asnjë nga kujtimet e tij, një burrë duhet ti shpëtojë vdekjes ndërkohë që është duke u përpjekur të zbulojë se kush është, si ka përfunduar aty, dhe kush është zëri misterioz në veshin e tij që e quan “Karter”?

Show more


0 Comments