watermark logo

79 Views· 01/12/22· Film & Animation

Mbretëresha e Dëborës 3 ( Snow Queen (2016)) I dubluar në Shqip


Anime
226 Subscribers

⁣Dhurata e rrallë për të hyrë në të gjitha llojet e telasheve është tipari i tyre familjar. Çfarë tjetër mund të presësh nga ata që rriten mes trollëve në tokat me dëborë? Por tani Kai dhe Gerda janë rritur dhe kanë hyrë në një fazë të re - këtë herë ata do të shkaktojnë një katastrofë globale

Show more


2 Comments

Anime_Shorts

10 months ago
Superrrrrr
0 0 Reply

ajan_otr

1 year ago
Nice
0 0 Reply
Show more