watermark logo

57 Views· 23/11/22· Film & Animation

Ëmbëlsirë apo Rreng, Skubi Du Dubluar ne shqip


Anime
225 Subscribers

⁣Fredi, Vilma, Dafni dhe Shagi mendojnë se më në fund mund të shijojnë një pushim. Gabim! Papritur, fantazmat shfaqen për të kërcënuar Hallouinin...Por Shagi dhe Skubi Du do bëjnë çmos që të shpëtojnë festën e hallouinit.

Show more


1 Comments

Itachi

1 year ago
super
0 0 Reply
Show more