watermark logo

65 Views· 23/11/22· Film & Animation

Bijte e Shiut dubluar ne shqip


Anime
226 Subscribers

⁣Zanafilla ishte dragoi i madh kozmik. Në thellësitë e mbretërisë së tij ishin dy përbërës në harmoni e të pandarë: Uji dhe zjarri. Por vjedhësi i shpirtrave, nga xhelozia, përçau përbërësit, duke tronditur botën dhe harmoninë e saj.

Show more


1 Comments

Alba Crack

9 months ago
0 0 Reply
Show more