watermark logo

27 Views· 30/07/23· Film & Animation

Justice League Warworld Film me titra Shqip


Filma
2,968 Subscribers

⁣Botëlufta është një vend ku ndeshjet dhe dyluftimet e dhunshme nuk mbarojnë kurrë. Batman-i, Superman-i, Wonder Woman dhe të tjerët duhet të bëhen bashkë që të formojnë një rezistencë të pathyeshme me qëllim që ta çojnë mbarë planetin drejt lirisë.

Show more


1 Comments

goldenboy

7 months ago
G
0 0 Reply
Show more