watermark logo

18 Views· 11/01/23· Film & Animation

The Polar Express Film me titra Shqip


Filma
3,031 Subscribers

⁣The Polar Express Film me titra Shqip


⁣Në prag të Krishtlindjes, një djalosh fillon një aventurë magjike në Polin e Veriut me trenin Polar, ndërsa mëson për miqësinë, guximin dhe frymën e Krishtlindjes.

Show more


0 Comments