watermark logo

9,864 Views· 02/11/22· How to

Si te hapim 1 PayPal shqip dhe 1 menyre nese nuk jemi 18 vjec


Festi007
3,069 Subscribers

⁣Si te hapim 1 PayPal shqip dhe 1 menyre nese nuk jemi 18 vjec

Show more


3 Comments

riril sinyago

2 months ago
Mund te na sugjerosh nje banke ku te kapim nje llogari me iban te huaj qe me pas ta lidhim direkt me paypal ?
1 0 Reply

Festi007

2 months ago
payoneer
0 0 Reply

riril sinyago

2 months ago
@Festi007 : ka mundesi te ma demostrosh me nje video si te veproj hap pas hapi
0 0 Reply

Itachi

1 year ago
cool
0 0 Reply

ExtremE

2 years ago
por fest pse nuk o kosova ne ket Paypal +383 psee a ke donje ide
1 0 Reply

Festi007

2 years ago
se njeh si shtet m duket vlla po mer nr virtual e blen 4$ ne muaj
0 0 Reply
Show more