watermark logo

135 Views· 04/01/23· Film & Animation

Makinat 3 Dubluar ne shqip


Anime
226 Subscribers

⁣Makinat 3 Dubluar ne shqip


⁣Tverber i shoqeruar nga nje krijim i rii vrapuesve qe flakerojne shpejt, legjendar legJendar Lightning McQueen shtyhet jashtë këtij aktiviteti që ai e do. Për t'u rikthyer në lojë, ai do të kërkojë ndihmen e një teknologjie të ri të etur për garên duke pêrdorur frymézim nga Fabul Hudson Hornet, plani i saj për të fituar, dhe disa kthesa. Duke provuar se # 95 nuk ka kaluar akoma do të provojë zemrën e një kampioni në skenën më të madhe të Piston Cup Racing!.

Show more


1 Comments

RealPazo

1 year ago
Q
0 0 Reply
Show more