This video is no longer available

4 Views· 28/12/22· Film & Animation

Heart Of Dragon 1985


⁣Ted, ish polic i SWAT tashmë me C1D në Honk kong, ka një vëlla 30 vjeç. Vëllai tij është invalid, sillet si djemtë e vegjël, luan me ta, duke u futur gjithmonë në telashe. Ted lufton të kujdeset për të - në kurriz të të dashurës së tij të lezetshme dhe ëndrrave për tu bërë marinar.

Show more


0 Comments