This video is no longer available

13 Views· 04/01/23· Film & Animation

I Spy (2002)


⁣Kur qeverisë amerikane i vjedhin një avion të padukshëm-prototip, spiunazhi vihet në veprim për rikthimin e tij. Me mision niset një spiun i sprovuar, por ajo që ai nuk pret është të bashkohet me një kampion boksi, mendjemadh dhe qesharak, për të kapur një nga tregtarët më të suksesshëm të armëve në botë.

Show more


0 Comments