watermark logo

89 Views· 27/11/22· Film & Animation

Pufet 3 Fshati i Humbur Dubluar ne shqip


Anime
226 Subscribers

⁣Gjatë një udhëtimi të smurfboarding, Smurfette zbulon një krijesë të mundshme Smurf, vetëm
per tu kapur nga Gargamel dhe derguar ne keshtjellen e tij. Atje, ajo aksidentalisht zbulon nje
kapelë që krijesa e rënë, duke i mundësuar Gargamel të krijojë një krijues që bën që ai të gjente
fshatin në një hartë. Së shpejti Hefty, Brainy dhe Clumsy e ndihmojnë Smurfetin të shpëtojë dhe
të kthehet në fshatin Smurf, ku Papa Smurf indëshkon ata për mosrespektim të urdhrave tëtij
dhe i kufizon në shtëpitë e tyre ndèrsa hedh poshtë

Show more


1 Comments

Itachi

1 year ago
super
0 0 Reply
Show more