watermark logo

76 Views· 30/12/22· Film & Animation

Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet (2022) Me titra Shqip


Anime
226 Subscribers

⁣Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet (2022) Me titra Shqip


⁣Tedi rastësisht i jep jetë një magjie të lashtë, duke vënë në rrezik jetët e miqve të tij: Mumjes, Xhefit dhe Belzonit. Teksa të gjithë i vihen kundër e vetëm me ndihmën e Sarës, ai niset në një aventurë për t’i dhënë fund Mallkimit të Mumjes.

Show more


0 Comments