watermark logo

18 Views· 18/11/22· Film & Animation

The Negotiation Me titra shqip


Filma
3,014 Subscribers

⁣Një eksperte negocimesh në raste krizash, përballet me një pengmarrës gjakftohtë. Në një kohështrirje prej 21 orësh, ajo mundohet të depërtojë sjelljen e tij çuditërisht të qetë dhe të zbulojë motivet e tij.

Show more


0 Comments