watermark logo

59 Views· 21/11/22· Film & Animation

Çipi dhe Dejli - Luftëtarët e Shpëtimit


Anime
228 Subscribers

⁣30 vjet pas filmit të tyre të fundit, çifti i famshëm i ketrushave rikthehet. Çipi dhe Dejli tashmë bëjnë jetë shumë të ndryshme, por ata bëhen përsëri bashkë, për të shpëtuar një mikun e tyre që zhduket në mënyrë misterioze.

Show more


1 Comments

Itachi

1 year ago
super
0 0 Reply
Show more